Privacy policy

Privacy Policy

(ακολουθεί ελληνική έκδοση)

The management and protection of the personal data of the visitor / user of the services of the United We Fly, Music Productions PC (“UWF”) website is subject to the terms of the present and to the relevant provisions of the Greek legislation (Law 4624/2019), the decisions of the Hellenic Data Protection Authority and European Law (Directive 2002/58 / EC and Reg. GDPR 679/2016).

The processing of personal data by UWF takes place in accordance with the law and the Privacy Policy.

The personal data collected by this application is processed solely for the purpose of communication, it is stored for 5 years and is not transmitted to any third party for any purpose.

By using the communication form you agree with the storage and handling of your data by this website.

In the case of “links” to other websites controlled by third parties or legal entities, UWF is not responsible for the terms and conditions for the management and protection of personal data that they follow.

UWF reserves the right to change the terms of the Privacy Policy by informing visitors / users and always within the existing legal framework. The visitor / user of the UWF Web Site has the right to access, correct, delete, restrict processing, portability and opposition to any personal data that is relevant to it and are processed. For this purpose, it should be addressed in writing to United We Fly S.A., Adrianou 2, 11525, Athens, Greece

Please refer to the relevant section for more information on PERSONAL DATA PROTECTION POLICY.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας της United We Fly, Μουσικές Παραγωγές ΙΚΕ (“UWF”) υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (ν. 2472/1997), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 2002/58/ΕΚ και Καν. GDPR 679/2016).

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους της UWF λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τη νομοθεσία και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της αίτησης επικοινωνίας τα επεξεργαζόμαστε αποκλειστικά προς το σκοπό επικοινωνίας, διατηρούνται για 5 χρόνια και δεν διαβιβάζονται σε κανέναν τρίτο για οποιοδήποτε σκοπό.

Στην περίπτωση «διαδικτυακών συνδέσμων» (link) με άλλες ιστοσελίδες που ελέγχονται από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, η UWF δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Η UWF διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και πάντοτε στο πλαίσιο του εκάστοτε υφιστάμενου νομικού πλαισίου. Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας της UWF έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και αντίταξης σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την United We Fly, Music Productions P.C., Αδριανείου 2, 11525, Αθήνα, Ελλάδα.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην σχετική ενότητα της ενημέρωσης για περισσοτερες πληροφοριες για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ