29
July
2019

Summer Island Hopping Tour

Press Release

Ο Theodore συναντά τον Jack Heart για ενα καλοκαιρινό, μουσικο, island hopping παρέα με τους μουσικούς που πάντα τους συνοδεύουν στις συναυλίες τους! Οι δύο δημιουργοί με τον ξεχωριστό ήχο και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία ετοιμάζουν το απόλυτο soundtrack των διακοπών παρουσιάζοντας τη μουσική τους σε «ασυνήθιστους» χώρους με απλά μέσα.. Δίνουμε ραντεβού μαζί τους, αυτό το καλοκαίρι στην Τήνο, στην Δονούσα και στην Αστυπάλαια!

Μια παραγωγή της United We Fly!

Save The Dates!
Πρώτη στάση:
25/7 Τήνος, στο Θέατρο Κούμαρου (στo πλαίσιο του Animasyros#tour16_17, Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros) 
Είσοδος: 10 ευρώ.

Δεύτερη στάση:
27/7 Δονούσα, στον Κέδρο
Έναρξη. 19:30
Είσοδος ελεύθερη

Τρίτη στάση:
29/7 Αστυπάλαια, στο Camping Αστυπάλαιας
Έναρξη. 23:00
Είσοδος ελεύθερη

* * * 

Theodore
Ο Τheodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Oι επιρροές του, από τους Pink Floyd και Radiohead και οι σπουδές του στο πιάνο και την παραδοσιακή́ ελληνική́ μουσική́, του δίνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Έλληνες σύγχρονους δημιουργούς. Τα Μedia στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τον περιγράφουν ως ένα ανερχόμενο αστέρι και ένα σπάνιο ταλέντο που στέκεται ισάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα, χωρίς να χρειάζεται να μπει σε κάποια ειδική κατηγορία. Στο βιογραφικό του καταγράφονται δύο προσωπικά άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not) ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας τον τρίτο προσωπικό του δίσκο. Κάποια από τα νέα τραγούδια του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν live όσοι βρεθούν στις συναυλίες που θα δώσει αυτό το καλοκαίρι. Οι live εμφανίσεις του Theodore είναι επιλεκτικές και τόσο ξεχωριστές όσο και οι συνθέσεις του. Σε μία από αυτές τον είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι ως opening act στο live των Sigur Ros στην Αθήνα (στο πλαίσιο του Release Athens Festival). Στις δυνατές στιγμές του καταγράφονται επίσης, μία παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός (2015) όπου έντυσε μουσικά την ταινία του Buster Keaton ‘The Cameraman’ παίζοντας ζωντανά, μία επιτυχημένη προσωπική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (2014), η περσινή εμφάνιση στο Fuzz με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του καθώς και live gigs στο six d.o.g.s στην Αθήνα και σε clubs & φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη.

On stage
Φωνή, πιάνο, synthesizer, kaoss pad: Theodore
Ηλεκτρική κιθάρα: Βασίλης Ντοκάκης, Alessandro Giovanetto
Μπάσο: Νικόλας Παπαχρονόπουλος (Man)
Φωνή, synthesizer, glockenspiel,τρομπέτα: Melentini
Drums: Ashley Hallinan 

Official Website: www.theodore-music.com 
Facebook Page: https://www.facebook.com/Theodore.Music.Official
Τwitter: https://twitter.com/MusicOfTheodore
Ιnstagram: https://www.instagram.com/musicoftheodore/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheodoreMusic7
Soundcloud: https://soundcloud.com/theodore-official
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6h2gJ4ySc3k099VZDpCIIg

Jack Heart
Ο Jack Heart είναι το μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη το οποίο γεννήθηκε το 2013 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Girl. Ο Jack Heart με τη συμμετοχή εκλεκτών μουσικών παρουσίασε ζωντανά τη νέα εκδοχή της μουσικής του συμμετέχοντας ως το opening act των Blonde Redhead τον Μαρτιο του 2017 στο Gagarin καθώς και στο ξενοδοχείο Μπάγκειον στα πλαίσια του Velvet Room. Ο Νικόλας είναι ενεργός στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή από το 2011 όντας ο τραγουδιστής και κύριος συνθέτης των Wheatman με τους οποίους μοιράστηκε τη σκηνή με ονόματα όπως οι Kasabian , James, Miles Kane , Band of Skulls στο Ejekt Festival του 2012 καθώς και με τον Paul Banks των Interpol. Το πρώτο του ολοκληρωμένο LP με τίτλο Emotional Piñata που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον βρίσκει να αποτυπώνει την ωμή δύναμη της τραγουδοποιίας του μέσα από το ηλεκτρισμένο πρίσμα της πενταμελούς μπάντας του. Η μουσική του Jack Heart είναι μία διαρκής προσπάθεια να φωτίστουν οι άνθρωποι ,τα τοπία , οι λέξεις και οι αναστεναγμοί, η δημιουργία μελωδιών περασμένη απο αρώματα καπνισμένα και συναισθήματα απογυμνωμένα. Ένα αμάλγαμα του παρελθόντος και του πάροντος μπολιασμένα με έναν αφηγηματικό λυρισμό. Η ζωντανή εκδοχή του Jack Heart είναι έτοιμη να αποδώσει την έντονη αυτή ψυχική διαδικασία. 

On stage:
Φωνή: Jack Heart
Keys: Δημήτρης Παγίδας
Μπάσο: Χάρης Νείλας
Drums: Ευάγγελος Ασλανίδης 
Ηλεκτρική κιθάρα: Μάρκος Αζούδης

Facebook Page: https://www.facebook.com/jackheartband/
Bandcamp: https://jackheart.bandcamp.com/
SoundCloud: https://soundcloud.com/jackheart
Videos: https://www.youtube.com/watch?v=SOkbKO1mdyo
https://www.youtube.com/watch?v=Uo9mq_bMoGs

* * *

Oργάνωση-παραγωγή: United We Fly 
Official website: http://www.unitedwefly.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/unitedwecanfly/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChqI9QQxerHIVA-coR6xXjg
Instagram: https://www.instagram.com/united.we.fly/ 
info@unitedwefly.com
+30 6981 024 086

Event Title
Summer Island Hopping. Theodore & Jack Heart

Event Date
29.07.19

Venue
Camping, Αστυπάλαια [GR]

Watch