01
October
2017

Ο Theodore στην τελετή λήξης του Animasyros 10

Press Release

 Ο Theodore στην τελετή λήξης του Animasyros 10

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, Μετά την Τελετή Λήξης του Διεθνές Φεστιβάλ + Aγορά Κινουμένων Σχεδίων Ερμουπολη της Σύρου

Σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης  21:30

Αμέσως μετά την τελετή λήξης της δέκατης και επετειακής διοργάνωσης του διεθνούς φεστιβάλ animation, ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore θα προσφέρει ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του Animasyros.

Με σεβασμό προς την ιστορικότητα του κτιρίου, ο Theodore, σε συνεργασία με την ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που τον πλαισιώνει, έχει σχεδιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο light installation το οποίο, σε συνδυασμό με το στήσιμο των φώτων και του ήχου, αποσκοπεί στην εμψύχωση του κτιρίου του Δημαρχείου Ερμούπολης. 

Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων. 

Με αφορμή την τελετή λήξης του  Animasyros 10, η συναυλία του Theodore θα ενσωματώσει στοιχεία της τέχνης του animation μέσω ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού σε φώτα και ήχο, επηρεασμένου από τον ιστορικό χαρακτήρα του Δημαρχείου Ερμούπολης. Με αυτό τον τρόπο, θα αναδειχθεί η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του έργου του Ziller, καθώς το Παλιό και το Κλασικό θα συναντήσει το Καινούριο και το Μοντέρνο σε μια θεαματική τελετή λήξης!

Σχεδιασμός και Εκτέλεση Παραγωγής: United We Fly

Βαγγέλης Μόσχος: Ηχολήπτης – Σχεδιασμός Παραγωγής

Βαγγέλης Χασιώτης: Ηχολήπτης 

Μελίνα Ζερβάκη: Σχεδιασμός Φώτων – Φωτίστρια

Σοφία Παππά (Σκηνογράφος) και Δέσποινα Βιλιώτη (Εικαστικός) 

Το Animasyros είναι 10!

Το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros γίνεται 10 χρονών και επιστρέφει για μια πανηγυρική διοργάνωση από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017, στην Ερμούπολη, την Άνω Σύρο & την Ποσειδωνία Σύρου, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

Event Title
Ο Theodore στην τελετή λήξης του Animasyros 10 

Event Date
01.10.17

Venue
Πλατεία Μιαούλη (Σκαλιά Δημαρχείου), Ερμούπολη [GR]

Watch