31
August
2019

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2019

Press Release

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ 2019

«Οίνος, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Οινοποιείο Καραμήτσος σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, τη γιορτή που έγινε θεσμός για την περιοχή της Νεμέας αλλά και για το Οινοποιείο Καραμήτσος.
Οι Μεγάλες Ημέρες Νεμέας διοργανώνονται προς τιμήν του αγιωργίτικου, μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες, μία πολύ δυναμική αλλά και πολύ φημισμένη ποικιλία σε όλο τον κόσμο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Όλες τις ημέρες θα πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες των κρασιών μας και ξεναγήσεις στους χώρους του Οινοποιείου.

• Παρασκευή 30 Αυγούστου
……………………………………….

10:00 Ανοίγουν οι Πόρτες

21:00 Σας προσκαλούμε σε δείπνο στη Βεράντα του Οινοποιείου μας, να δοκιμάσουμε τα κρασιά μας και να συζητήσουμε για τη φετινή οινική χρονιά.

22:00 Karaoke Party!!

• Σάββατο 31 Αυγούστου
……………………………………….

10:00 Ανοίγουν οι Πόρτες

10:30 Οι μικροί μας φίλοι πατάνε σταφύλια… όπως παλιά!! Μαθαίνοντας από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του οίνου από τον τρύγο μέχρι και την εμφιάλωση!!!

12:30 Έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Αργύρη Καμπούρη, ο οποίος θα μας μιλήσει για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας αλλά φυσικά και για τη μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ!!

22:00 Η μοναδική Κωνσταντίνα Πάλλα θα είναι ξανά μαζί μας για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια γεμάτη μουσική και καλό κρασί!!

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική ορχήστρα!!

Μαζί μας θα είναι και ο πανελλήνιος σύλλογος στήριξης αλληλεγγύης – προστασίας καρκινοπαθών παιδιών, “ΑΓΑΠΗ”

• Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου
……………………………………….

10:00 Ανοίγουν οι Πόρτες

10:30 Ξεκινάμε την ημέρα μας με Τοξοβολία, ο Βαγγέλης Γριβάκης, προπονητής τοξοβολίας, θα είναι κοντά μας για να μας εκπαιδεύσει στο άθλημα!

12:00 Σεμινάριο γευσιγνωσίας από τον οινολόγο και καθηγητή του τμήματος Sommelier του ΚΕΔΙΒΙΜ του διεθνούς πανεπιστημίου Ελλάδος στο τμήμα οινολογίας Φραγκίσκο Παπαγεωργίου.

14:00 Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την Πόπη Γεωργοπούλου, MSc Μουσειολόγος – Μουσειοπαραγωγός για την οινοπαραγωγική διαδικασία, να ξεναγηθούν στους χώρους του Οινοποιείου και να κυνηγήσουν… τα χαμένο θησαυρό!!! (ηλικίες 7-11 ετών)

14:00 Οι πιο μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κατασκευές από ζυμαρικά με τη βοήθεια της Κατερίνας Τζελέπη!!

14:00 Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Έλλη Καλλή, θα είναι μαζί μας για να μας εξηγήσει τα οφέλη του κόκκινου κρασιού στη μεσογειακή διατροφή και άλλα μυστικά σωστής και ισορροπημένης διατροφής.
Συνδυάζουμε τα κρασιά του Οινοποιείου μας με παραδοσιακές και υγιεινές συνταγές μεσογειακής κουζίνας.

Για όλες τις επιμέρους εκδηλώσεις θα αναρτηθούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες στο site μας και στη σελίδα του Οινοποιείου.
Η είσοδος σε όλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Event Title

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2019

Event Date

31.08.2019

Venue

κτήμα Domaine Skouras

Booking & Production